Thuis

Chongqing Xionggong Mechanical & Electrical Co., Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Ik ben zo blij om met hen samen te werken. Hun producten met goede kwaliteit en vrij concurrerende prijs. En hun hoogwaardige dienst maakt me verrassing.

—— Andrey Vasilevich morozov

De jongste jaren, is de samenwerking zeer plezierig geweest en wij zullen in de toekomst blijven samenwerken.

—— Muhammad Waseem Irshad

Ik ben waardeer zo dat ik definitief de beste fabrikant met hoog-goede kwaliteit en concurrerende prijzen, en ook de steun aangepaste diensten vind.

—— Igor Smirnov

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Chongqing Xionggong Mechanical & Electrical Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Vervaardigingsinleiding

   

   

  Gevestigd in 2007, heeft Chongqing Xionggong zich in zaken van het leveren van uitlaat-turbocompressor voor industriële & mariene middelgrote/met lage snelheid dieselmotortoepassingen gespecialiseerd. Wij kunnen de dienst op de toegevoegde waarde, de producten van uitstekende kwaliteit, bij concurrerende prijsbasis op onze rijke ervaring verlenen, en bieden ook garantie en technische ondersteuning op om het even welk ogenblik op onze algemene voorwaarde aan. Chongqing heeft lof en gunsten van binnenlandse en overzee klanten Xionggong bereikt die wederzijds en vriendschappelijk samen lange tijd in het gebied van de turbocompressormarkt samenwerk.

   

  Chongqing Xionggong Mechanical & Electrical Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Chongqing Xionggong heeft tot een professionele turbocompressorfabrikant gewerkt en een leverancier die hoofdzakelijk vervaardiging, het verkopen, onderhoud en voorraad na bijna 10 jaar inspannings behandelen. Met ononderbroken geoptimaliseerde combinatie en techniekinleiding, heeft Chongqing Xionggong vorm tot hiertoe in turbocompressorproductie, het bezitten van divers gespecialiseerd het machinaal bewerken materiaal en een uitstekend technisch team gevergd waarin de stevig aan de grond gezete levering van producten en praktische reparatie voor onze klanten waarborgt. Onder de huidige clausule van de kwaliteitswaarborg, vergroot Chongqing Xionggong inventaris om te verzekeren de klanten marktbehoeften en overal door prima kwaliteit, concurrerende prijs en de uitstekende dienst kunnen altijd bereiken.

   

  Chongqing Xionggong Mechanical & Electrical Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

  Productiemateriaal

   

  Chongqing Xionggong Mechanical & Electrical Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  Onze Dienst

   

  • Rich Experience
  Het is essentieel voor reder om een reeks van rendabele turbocompressor te kiezen en uit te rusten, het enige ding u u moet doen verstrekt lopende technische parameters van deze dieselmotor wenst. Wij kunnen presteren tot u tevredenstelt
   
  • Kwaliteitswaarborg
  Wij volgen strikt systeem voor kwaliteitscontrole overeenkomstig norm van ISO9001: 2000.The de stabiliteit van massaproduktie wordt verbeterd door het uitvoeren van systeem voor kwaliteitscontrole in alle aspecten van productie. Het verzekert ons die die in markt krijgen op een stevige basis wordt gebaseerd.
   
  • Prijsflexibiliteit
  Onze filosofie wordt „allen met uw behoeften“ variëren niet alleen weerspiegeld in onze dienst, maar ook in onze flexibele prijsbasis aangetoond, die uw het veronderstellen marktwaarde door reusachtige concurrerende prijs kan ontmoeten.
   
  • De dienst wereldwijd kan zijn prodived.

   

   

 • OEM / ODM

  Chongqing Xionggong Mechanical & Electrical Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Chongqing Xionggong Mechanical & Electrical Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Xijia Huang

Tel.: 15826062215

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)